Voksne med sindslidelse

Voksne med sindslidelse

Hver femte dansker rammes på et eller andet tidspunkt i deres liv af psykisk sygdom. Det svarer nogenlunde til én i hver anden familie.

 

Undervisningen:

CSV-Sydfyns undervisning er individuelt tilrettelagt. Undervisningen tager udgangspunkt i kursistens aktuelle vilkår, - både diagnose, levevilkår, livserfaringer og ønsker og tanker om fremtiden. Det der kan have betydning for kursistens muligheder for undervisningsmæssig fremgang, vil blive taget i betragtning.

 

Derfor begynder en undervisningsaftale altid med en samtale med lærer og vejleder Berit Johnsen.

 

CSV-Sydfyns undervisning er eksamensfri, men kan tilrettelægges, så kursisten kan forberede sig på at gå til undervisning på almindelige vilkår.

 

Det betyder, at kursistens individuelle mål med undervisningen og måden der skal arbejdes på, er noget vi beslutter sammen. Når det aftalte mål er nået, afsluttes undervisningen.

 

Vejledning:

Hvis du er pårørende, ven eller ansat kontaktperson til kursisten, som deltager i undervisningen i vores VSU-afdeling, er du velkommen til at kontakte lærer og vejleder Berit Johnsen. Vejledningen vil blandt andet dreje sig om, hvordan du som pårørende bedst kan hjælpe med at holde undervisningen i gang.

 

Er du pårørende, ven, eller ansat kontaktperson og oplever at det som kursisten undervises i, også er nyt for dig, så er du velkommen til – efter aftale – at deltage i undervisningen nogle gange.