Søren Bay Koch ny centerleder på CSV Sydfyn

Søren Bay Koch
4. januar 2018 - subsiteadmin

Søren Bay Koch ny centerleder på CSV Sydfyn

Søren Bay Koch overtager som ny centerleder på CSV Sydfyn pr. 1 Januar 2018, efter Sigbjørn Sørensen, der har valgt at søge nye udfordringer.

Jeg er uddannet lærer og har beskæftiget mig med ledelse siden 2010 på flere niveauer inden for specialområdet.

Jeg er meget optaget af, at mennesker med særlige behov bliver mødt med kvalificeret faglig indsigt og personlig forståelse, der bidrager bedst til læring og udvikling. Jeg synes, at det er afgørende for mennesker, at de mødes med forventninger til, at det, de kan, er vigtigt både for den enkelte og dennes udvikling.

Jeg har de seneste 12 år arbejdet på Svendborg Heldagsskole i Svendborg Kommune. De sidste 7 år som viceskoleleder / konstitueret skoleleder. Skolen fungerer som udfører for myndighed ift. serviceloven og folkeskoleloven – de elever som bliver visiteret til skolen er stærkt udfordret socio- emotionelt. Opgaven er kompleks og spiller en central rolle i det politiske niveaus ønsker omkring inklusion i Svendborg Kommune.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer alle, samt til at lære organisationen at kende. Jeg er sikker på, at det nok skal blive lærerigt, spændende og sjovt.

Søren Bay Koch