Kommende ny STU-linje ”Køkken og service” i Café Tryk på CSV Sydfyn

9. november 2021 - Stine

Kommende ny STU-linje ”Køkken og service” i Café Tryk på CSV Sydfyn

Vores nye ”Køkken og Service” linje tager udgangspunkt i vores ”Café Tryk”, som har eksisteret siden 2003.

Du bliver altså som ”Køkken og Service” elev en del af Café Tryk, som ligger centralt placeret i Svendborg bymidte.

Hvis du vælger at blive STU elev på vores nye Køkken og Service” linje kommer du bl.a. til at arbejde med nogle af de mange gode opgaver, som allerede findes i vores Café Tryk i dag og som navnet antyder bliver det opgaver både indenfor køkken og service.

Udover køkken- og serviceopgaver kommer den nye STU-linje også til at indeholde andre fag og emner, som vil være relevante for dig og din læring, udvikling og trivsel.

Og som alle vores STU-linjer kommer ”Køkken og Service” linjen også til at tage udgangspunkt i dig som elev og vil derfor forme sig efter de særlige behov og ønsker du har.

Som elev er du altså med til at bestemme, hvilke opgaver du gerne vil arbejde med indenfor de forskellige emner/fag. Vi ønsker med alle vores linjer at bidrage til din læring, udvikling og trivsel.

Vi ønsker desuden at samarbejde med dit netværk og sammen finde de allerbedste løsninger for dig.

Hvis du har interesse for at høre mere om vores nye ”Køkken og Service” linje kan du henvende dig til din UU vejleder for evt. at aftale et besøg for selv at opleve Café Tryk og høre mere om vores kommende STU ”Køkken og Service” linje.

 

Find kontaktoplysninger til UU Sydfyn her.